Onze nieuwe website is online!

Onze website heeft een nieuw jasje gekregen en daar zijn wij trots op! Achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe en frisse uitstraling.

De nieuwe website is geheel volgens responsive design opgezet, dat wil zeggen: geschikt voor weergave op zowel desktop, als smartphone, als tablet. Alle pagina’s en teksten zijn herschreven en waar nodig uitgebreid. Op deze manier kunnen wij onze bezoekers nog beter informeren.

Je vindt op onze website alle relevante informatie over de voedselbank terug. Als vrijwilligers zijn wij enorm trots op het werk dat wij als voedselbank mogen doen en hopen dit middels onze vernieuwde website over te kunnen brengen.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Wij horen graag wat je van onze nieuwe website vindt, alle feedback is welkom. Laat het ons weten, je kan een bericht achterlaten via onze contactpagina.