Kerstactie Jumbo Jol levert 87 kratten op

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december is een Kerstinzameling gehouden bij de Jumbo op de Jol. Ondanks het barre weer, wisten de warm ingepakte vrijwilligers 87 kratten gevuld te krijgen, met o.a. sinaasappelsap, croissantjes, pannenkoekmeel en kerststaven.

De vele leuke reacties en gulle gaven hielden de stemming er goed in, als ook de vers gebakken oliebollen op zaterdag! En wat te denken van een echtpaar dat een volledig gevulde kar kwam inleveren? Of die ene bloemkool die werd gegeven, opdat er ook iets gezonds bij was? Of die 3 dozen snoepjes, want dat is toch fijn voor de kinderen?

Hulde aan alle klanten bij de Jumbo die zo veel gaven, hulde aan de Jumbo die ons de gelegenheid gaf en natuurlijk hulde aan alle vrijwilligers die zich deze twee dagen hebben ingezet!