Voedselbank Lelystad maakt online doneren via iDEAL mogelijk

Om wekelijks ruim 300 gezinnen van voedsel te voorzien, maken we kosten. Dat zijn kosten voor bijvoorbeeld transport, huisvesting en energiekosten. Want het voedsel ontvangen we gratis en wij werken uitsluitend met vrijwilligers. Wij kunnen ons werk niet doen zonder de steun van vele bedrijven, scholen en particulieren. Je steun is dan ook meer dan welkom!

Voorheen kon je ons financieel steunen door handmatig een overboeking te doen naar één van onze rekeningnummers, vanaf vandaag komt daar de optie om online te doneren via iDEAL bij. Door deze optie is het gemakkelijker om ons te steunen.

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online doneren. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is een directe online overboeking van jouw bankrekening naar de bankrekening van Voedselbank Lelystad, stichting de Korenaar.

Wil je ons direct steunen? Ga naar: https://www.voedselbanklelystad.nl/doneer/, alvast bedankt namens onze klanten!