Vrijwilligers gezocht voor winkelacties Albert Heijn

Veel jonge kinderen gaan zonder of een te eenzijdig ontbijt naar school, daarom houdt Albert Heijn in week 35 en 36 (het begin van het nieuwe schooljaar) een landelijke winkelactie: “Op een lege maag kun je niet leren”. In Lelystad kunnen klanten bij een speciaal ingerichte kraam producten uitkiezen, afrekenen bij de kassa en doneren aan onze Voedselbank. Het gaat om de volgende filialen:

Albert Heijn Voorhof: Donderdag 2 en vrijdag 3 september 2021, 10:00 – 17:30 uur
Albert Heijn Kempenaar: Vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021, 10:00 – 17:30 uur
Albert Heijn Kamp: Nog niet bekend.

Voor deze actie zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers welke ons een paar uur (2,5 uur per keer) willen ondersteunen. Denk hierbij aan het informeren van klanten, het aanvullen van de kraam en het in ontvangst nemen van donaties. Wil jij ons helpen om deze actie tot een succes te maken? Stuur een e-mail naar . Alvast bedankt namens onze klanten!