Steun ons financieel als particulier


Alle financiële steun is meer dan welkom! Jouw geld krijgt bij ons een nuttige bestemming. Want om wekelijks ruim 300 gezinnen van voedsel te voorzien, maken we kosten.

Zelf overmaken


Je kan jouw donatie aan Voedselbank Lelystad overmaken op één van onze IBAN rekeningnummers:

RABOBANK: NL18RABO0330596101
ING: NL45INGB0004866379

Of direct via iDEAL.

Periodieke schenking


De fiscaal aantrekkelijkste manier om te doneren aan Voedselbank Lelystad is de periodieke schenking. Deze leg je vast in een overeenkomst met ons bestuur. Voorbeelden vind je op de website van de Belastingdienst. Die donatie is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De overeenkomst kan ook via de notaris worden geregeld.

Organiseer je eigen campagne


Heb je zelf een leuk idee? Wil je je bijvoorbeeld laten sponsoren bij een hardloop- of fietsevenement? Of organiseer je een koekjes verkoop waarvan de bijdrage naar ons gaat? Of zamelt je dochter of zoon statiegeldflessen in? Allemaal mooie initiatieven waarvan je de opbrengst aan ons kunt doneren.

Goed doel bij jouw jubileum of verjaardag


Een koperen bruiloft of een kroonjaar in het verschiet? Heb je iets te vieren en wil je de opbrengst doneren aan Voedselbank Lelystad? Laat het ons weten.

Testament


Je kan ons ook geld of goederen nalaten. Pas daarbij de fiscale regels goed toe, dan bespaart het je ook belastinggeld. Maak je geen testament dan bepaalt de wet wie jouw erfgenamen zijn. Wil je zelf bepalen hoe je jouw nalatenschap verdeeld, dan is het belangrijk een testament te maken. Jouw notaris kan u hierbij helpen. Zie ook de website goed nalaten.

Andere ideeën?


Naar de doneerpagina