Steun ons als vrijwilliger


Wil je samen met meer dan 120 vrijwilligers een verschil maken voor je medemens? Ben je op zoek naar leuk, zinvol en dankbaar werk? Kom dan werken bij Voedselbank Lelystad! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons helpen om wekelijks meer dan 300 gezinnen van aanvullende voedselhulp te voorzien. Wil jij je steentje bijdragen, neem dan een kijkje op onze werken bij website. Daar vind je onze vacatures. 


Wat is er leuk aan werken bij Voedselbank Lelystad?


Je draagt letterlijk bij aan de maatschappij. Je ontmoet veel verschillende mensen. Je kunt je talenten optimaal benutten en we stellen nieuwe ideeën of initiatieven zeer op prijs. Je weet waar je het voor doet en dat geeft voldoening. Het kost meestal maar een paar uur per week.

Diversiteit aan functies


We hebben heel diverse functies: van administratieve duizendpoten die afspraken maken voor voedselhulp en voorraden beheren tot chauffeurs en coördinatoren.

Als voedselbank hebben we een winkel waar klanten op afgesproken tijden komen en hun eigen pakket kunnen samenstellen.

‘s Ochtends worden de schappen gevuld. Een daghoofd, gastvrouw/gastheer en een aantal winkelassistenten zorgen ‘s middags voor de uitgifte.

We hebben ook veel werk buiten de winkel, zoals voorraad ophalen, verwerken en opslaan in ons magazijn.

Zit er niets voor je bij, maar wil je toch bij ons aan de slag? Bel ons op 06 – 123 322 78 of mail naar , dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

WERKEN BIJ VOEDSELBANK LELYSTAD