Steun ons als vrijwilliger


Wil jij samen met meer dan 120 vrijwilligers het verschil maken voor je medemens? Zoek je leuk, zinvol én dankbaar werk? Kom dan werken bij Voedselbank Lelystad! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons helpen wekelijks ruim 300 gezinnen te voorzien van aanvullend voedselhulp. Wil jij ook je steentje bijdragen, kijk dan op onze werken bij website. Daar vind je onze vacatures. 


Wat is leuk aan werken bij Voedselbank Lelystad?


Je draagt letterlijk een steentje bij aan de maatschappij. Je ontmoet veel verschillende mensen. Je kunt je talenten volop inzetten en nieuwe ideeën of initiatieven waarderen we enorm. Je weet waar je het voor doet en dat geeft voldoening. Meestal kost het je maar een paar uurtjes per week.

Diversiteit aan functies


We hebben hele diverse functies: van administratieve duizendpoten om afspraken te maken voor voedselhulp en voorraden te beheren tot chauffeurs en coördinatoren.

Als voedselbank hebben wij een winkel waar klanten op afgesproken tijden komen en zelf hun pakket kunnen samenstellen.

In de ochtend worden de schappen gevuld. Een daghoofd, gastvrouw/gastheer en een aantal winkelassistenten verzorgen ‘s middags de uitgifte.

Ook buiten de winkel hebben we veel werkzaamheden, bijvoorbeeld om alle voorraden op te halen, te verwerken en op te slaan in ons magazijn.

Zit er niets voor je bij, maar wil je toch bij ons aan de slag? Bel ons op 06 – 123 322 78 of mail naar , dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

WERKEN BIJ VOEDSELBANK LELYSTAD