Geweldig resultaat DE koffiepunten actie

Afgelopen maanden zijn er in heel Nederland door de bij de Vereniging Nederlandse Voedselbanken aangesloten voedselbanken DE-punten ingezameld. Ook Voedselbank Lelystad was hierin actief. Dit is een geweldig succes geworden.

Er zijn in totaal landelijk 56.781.282 waardepunten verzameld, waarna Douwe Egberts het totaal met 20% verhoogde wat neerkwam op een donatie van 108.500 pakken koffie aan de voedselbanken.

De Lelystadse gemeenschap heeft in een maand tijd zo’n 350.000 punten verzameld.

Voedselbank Lelystad kon hierdoor 700 pakken koffie in ontvangst nemen. Deze actie werd ondersteund door een groot aantal inzamelpunten die ter beschikking waren gesteld. Deze koffie is een waardevolle bijdrage in de voedselpakketten.

Alle donateurs en medewerkers worden hiervoor hartelijk bedankt.