Voedselbank Lelystad zoekt vrijwilligers

Voedselbank Lelystad, stichting de Korenaar, schakelt komende herfst om naar een nieuw systeem van uitgeven: een winkelmodel. Met een inrichting waar de klanten zelf kunnen aangeven welke producten ze willen hebben. De keuze kan worden gemaakt uit de producten die we als voedselbank krijgen.

Wil je samen met meer dan 120 vrijwilligers het verschil maken en ben je op zoek naar leuk, zinvol én dankbaar werk? Kom dan werken bij Voedselbank Lelystad.

Als vrijwilliger bij de Voedselbank Lelystad kom je in aanraking met mensen uit alle lagen van de samenleving. Zo leer je vrijwilligers uit Lelystad en omgeving kennen die, net als jij, een steentje willen bijdragen aan de maatschappij. En… daaraan heel veel plezier beleven. Ook merk je dan dat iedereen in het leven pech kan hebben en enige tijd voedselhulp nodig kan hebben. Een voedselbank staat midden in de samenleving.

Als voedselbank zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met ons de missie van Voedselbank Lelystad willen verwezenlijken. Bekijk onze vacatures op werkenbij.voedselbanklelystad.nl.