Voedselbank Lelystad bedankt alle gulle gevers

Sinds de Corona-crisis ons trof en zeker rond de afgelopen feestdagen, heeft de voedselbank van veel mensen, organisaties en bedrijven diverse vormen van donaties mogen ontvangen.

Dankzij deze donaties mochten zo’n 300 Lelystadse gezinnen, waaronder ruim 300 kinderen, van de voedselbank ook veel extra’s ontvangen. De wetenschap dat Lelystad hen tijdens deze moeilijke tijd niet in de kou laat staan, is voor zowel klanten als vrijwilligers hartverwarmend geweest en een enorme steun in de rug!

Wij hebben veel mogen ontvangen in de vorm van voedsel, geld en andere zaken: donaties via onze website, cadeaubonnen voor de kinderen, (ingezamelde) voedsel- en kerstpakketten, losse boodschappen en non-food producten. En er waren extra handen voor het inpakken van de pakketten. Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij tijdens deze roerige corona-tijd onze klanten wekelijks konden voorzien van een goed en gevarieerd pakket aan levensmiddelen en rond de feestdagen ook met veel extra’s.

Met dit bericht wil het bestuur namens de gehele voedselbank en haar klanten alle gulle gevers bedanken voor hun bijdrage en inzet gedurende het afgelopen jaar. Heel hartelijk bedankt!

En mocht u overwegen om ons dit jaar ook te steunen: wij zijn ontzettend blij met lang houdbare, gezonde producten of financiële giften.

Het bestuur van de Voedselbank Lelystad.