Voedselproject op Basisschool De Driemaster in Lelystad

Basisschool De Driemaster heeft onlangs samen met wijk het Wold en Resto van Harte een project over voeding uitgevoerd. De school heeft daarbij de Voedselbank uitgenodigd om voor alle groepen een presentatie over het werk van de Voedselbank te houden! Twee vrijwilligers van de PR-groep van de Voedselbank hebben in de jongste groepen een presentatie gehouden. Vanwege corona van een van de twee vrijwilligers kon de presentatie aan de oudere groepen niet doorgaan. Zij zullen de presentatie op een later tijdstip alsnog aangeboden krijgen.

In het kader van dit project mochten de kinderen een product mee naar school nemen voor de Voedselbank. Op de laatste dag zijn al deze producten op zeer feestelijke wijze naar de vrachtwagen van de Voedselbank gebracht. In totaal leverde de projectweek elf overvolle kratjes op.

Voedselbank Lelystad dankt de kinderen en leerkrachten heel hartelijk voor hun betrokkenheid bij dit project en voor de opbrengst voor de klanten van de Voedselbank.