RM Verkeerstechniek presenteert zich op koelauto Voedselbank

RM Verkeerstechniek laat zich vanaf deze week zien als adverteerder op de koelauto van Voedselbank Lelystad. Martijn Venhuizen en Rene de Boer, eigenaren van het verkeerskundig en verkeerstechnisch bedrijf, zijn zichtbaar tevreden met de opvallende promotie-uiting op de vrachtwagen van de voedselbank: ‘Met onze naam op deze auto slaan we twee vliegen in een klap: wij vergroten onze naamsbekendheid en wij dragen zo bij aan de opgave om mensen die het tijdelijk even lastig hebben van voldoende en gezond voedsel te voorzien.‘

De vrachtwagen van Voedselbank Lelystad is halverwege 2023 in gebruik genomen. Dat was hard nodig, omdat de tot dan gebruikte bedrijfswagen was afgeschreven. De nieuwe van koeling voorziene vrachtwagen is een onmisbare schakel in de voedselvoorziening voor mensen in armoe. Niet alleen voor klanten van de eigen voedselbank, maar ook voor mensen die zijn aangewezen op voedselbanken in de omgeving. Om de kosten van onderhoud, brandstof, vervanging van onderdelen, etc. te kunnen dekken, is Voedselbank Lelystad een wervingsactie gestart: de zijkanten van de vrachtwagen kunnen door bedrijven worden benut als advertentieruimte.

RM Verkeerstechniek is het derde bedrijf dat daar gebruik van maakt. Lelystad Airport en kringloopwinkel De Groene Sluis gingen het verkeerstechnisch bedrijf voor. In totaal heeft Voedselbank Lelystad 15 reclamevlakken op de koelauto beschikbaar. Voor het vakkundig beplakken van de koelauto met reclame-uitingen heeft Voedselbank Lelystad afspraken gemaakt met MEMO Reclame op bedrijventerrein Noordersluis. Als alle vlakken worden gevuld, levert dat voldoende geld op om een belangrijk deel van alle jaarlijkse kosten van de vrachtwagen te kunnen betalen.

Nadere informatie
Bedrijven die geïnteresseerd zijn in naamsvermelding op de vrachtwagen van de Voedselbank Lelystad kunnen contact opnemen met de penningmeester: Jan Willem van der Hoek, of met de secretaris, Jan Slabbekoorn, tel. nr. 06 – 12332278. Voedselbank Lelystad heeft oud-voorzitter van Bedrijfskring Lelystad, DirkJan Verdoorn, in de arm genomen om de wervingsactie bij bedrijven onder de aandacht te brengen.

Voor geïnteresseerde bedrijven is een leaflet beschikbaar met informatie over de advertentiemogelijkheden en bijbehorende tarieven. Deze informatie kan worden opgevraagd via onder vermelding van ‘sponsorinformatie’.