Voedselbank Lelystad zoekt twee nieuwe bestuursleden

Voedselbank Lelystad gaat met spoed op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Als gevolg van privéomstandigheden kunnen twee bestuursleden hun vrijwilligerswerk bij de voedselbank niet langer voortzetten. Eén bestuurslid is met onmiddellijke ingang gestopt; de ander stopt per 1 november. Voor hen in de plaats zoekt het zittende bestuur nu twee nieuwe geschikte kandidaten.

De vacante functies betreffen een bestuurder ‘Facilitaire Zaken’ (beheer van gebouwen, materieel en materiaal) en Voedselveiligheid en een bestuurder die verantwoordelijk is voor het vrijwilligers- en klantenbeleid.

Aanmelden van kandidaten

Mensen die geïnteresseerd zijn in een bestuursfunctie bij Voedselbank Lelystad of een geschikte kandidaat weten, kunnen contact opnemen met het zittende bestuur. Dat kan per mail () of per telefoon (06 – 12332278). Een bezoek aan de Voedselbank waarbij kennis kan worden gemaakt de dagelijkse praktijk behoort tot de mogelijkheden. Een uitgebreide functieomschrijving wordt op aanvraag toegezonden. Meer informatie onder andere op de website: www.voedselbanklelystad.nl en Facebook.