Netwerkt werving & selectie schenkt 11.000 euro

Netwerkt, het werving- en selectiebureau gespecialiseerd in retail, uit Almere verraste Voedselbank Lelystad met een cheque van maar liefst elfduizend euro. Voedselbankvrijwilligers Renske van Schoten en Kees van Arendonk namen de cheque in ontvangst.

Over de precieze bestemming van het bedrag wordt nog nagedacht. Mogelijk wordt het gebruikt voor de aanschaf van een (elektrische) bestelbus voor het inzamelen en bezorgen van voedsel: een van de gedefinieerde spaardoelen van de Lelystadse voedselbank.

Netwerkt heeft als beleid dat ze 5% van hun jaarwinst schenken aan enkele goede doelen. Voedselbank Lelystad was al eerder bij het werving- en selectiebureaubureau in beeld. Als bijdrage in de aanschaf van een nieuwe koelauto, kreeg de voedselbank vorig jaar al een mooi bedrag van € 2.500,-. De nieuwe cheque met een ruim vier keer zo groot bedrag werd gebracht door de beide directeur-eigenaren van Netwerkt, Faila den Boon en Chris Overbeek.

Voedselbank Lelystad is zeer dankbaar voor deze donatie. De cheque krijgt een mooi plekje in de inpakhal tussen diverse andere cheques die de voedselbank in de loop der tijd mocht ontvangen. Het maakt zichtbaar dat het werk van Voedselbank Lelystad brede steun geniet in de samenleving.

Netwerkt uit Almere is landelijk actief en gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel voor de detailhandel.